Tuesday 24 January 2012

Lav en stil erklæring med dine negle


For at gøre dine negle ser godt derhjemme du kan prøve manicure derhjemme. For det første skal man sørge for, at negle er rene, og så kan trimmes efter den længde, du ønsker at beholde. Hvis du har nogle spor af gammel polish i dine negle, så kan du fjerne dem med en bold dyppet i acetone. Når du planlægger at få en manicure sørge for, at du beslutter dig om formen på negle, som om du vil beholde det runde eller firkantede.

Hold dine negle lægges i blød i en skål med varmt vand med flydende sæbe og derefter kan du bruge en mild børste til at rense negle ordentligt. Derefter kan du skylle dine hænder til at rense dine hænder af sæbevand. Efter aftørring med et vådt håndklæde, kan du næste anvende nogle neglebånd lotion til at blødgøre dine hænder.

Den engang så du er doe n Du kan bruge en neglebånd kryds for at skubbe neglebåndene. Men samtidig gør manicure derhjemme Sørg for at du ikke prøve en pligt neglebånd dig selv som du bare kan ende med at såre dine neglebånd. Mens der gælder polering af dine negle sørge for, at du anvender en base coat og derefter anvende polere, så det varer.

Nail art er ved at blive meget populær hos acryl negle. Selv om den nuværende recession har ramt den kosmetiske industri, men kvinder er stadig udgifter til neglelakker, så de kan forskønne deres negle. Fransk manicure er ekstremt populære og stadig all time favorit. Der er tusindvis af designs at vælge imellem. Man vil blive overrasket over at se det utal af designs, som er tilgængelige på nail art. Der er flere funky designs at vælge imellem. Man kan altid gå til en salon for at få nail art udført på acryl negle. Doing søm kunst i en salon er dej snarere end at gøre det derhjemme. Akryl negle har brug for særlig omsorg og opmærksomhed, som kun kan gøres i salon. Man kan også farve deres negle ifølge outfit, de bærer. Sørg for at du har en lysere base eller en top coat og derefter bruge mørkere farver til at lave designs på dem. Du kan endda oprette polka prikker eller ligefrem smuk blomst på dine negle. Det være sig enhver lejlighed eller begivenhed er det nu muligt at pynte dine negle med nail art.

No comments:

Post a Comment