Tuesday 24 January 2012

Gele negle og dyppede søm til flotte hænder


At være moderne er en del af en kvindes persona. Behovet for at se godt ud handler ikke kun om forfængelighed, det har mere at gøre med at præsentere en respektabel ansigt til samfundet. Passiv udseendet betyder noget, fordi det indikerer, hvor godt man tager vare på sig selv. En del af grooming proces indebærer iført det rigtige tøj, holde sig selv ren og holde en check på adfærd. At tale om at holde ren, der er en del af kroppen, der er til tider meget forsømt, men er et kæmpe indikation af, hvor vigtigt hygiejne er set. Vores negle. Denne lille aspekt af os selv, tager ikke meget at se efter. Heldigvis har celebs og socialites bidraget noget til at motivere folk til at se deres bedste.

Negle produkter vrimler i markedet, og der er endda værktøjer til at lave dårlige negle se godt ud. De fleste af os lider af skøre negle på grund af vores kost og almindelig uagtsomhed. Det betyder, at dyrke dem er ude af billedet, og mange lader sig gå i sidste ende. Men visse negle produkter er designet til at tilføje stil og form til negle. Gele negle er en og kan slå selv uinteressante hænderne i misundelsesværdig cifre.

Disse kunstige negle er særligt velegnet til dem, der har svage negle, der har tendens til at bryde nemt. Ansøgningen kan være en smule tricky, men, hvilket er hvorfor de fleste vælger at besøge negle saloner og har en ekspert at gøre det for dem. Processen omfatter normalt et søm tech at anvende et par lag gel på negle og lade dem tørre under en særlig UV-lampe. Så er det indgives til form og klar til polsk eller nailart.

Dip in negle er en anden metode til at få flotte negle og er hurtigere end den gel-metoden. Alt du skal gøre er at knytte falske tips til dine negle, gælder negle lim og dyp dem i en gryde med akryl pulver. Spray aktivator er dem, der anvendes til at helbrede neglene.

Gele negle og dyppe negle er blandt de mest eftertragtede når det kommer til falske negle. De ser helt naturligt og kan bogstaveligt talt forvandle dine hænder. Hvis du er en af dem, der længes efter flotte hænder, så køb et søm kit eller besøge salonen og se den øjeblikkelige forskel.

1 comment:

  1. Here are some basic instructions that will guide you on applying nail gels correctly and professionally without cutting corners gele negle

    ReplyDelete