Monday 16 January 2012

Tips til at tage sig af søm

Negle har altid spillet en udsøgt rolle i vores ydre fremtoning og faktisk er der ingen tvivl om, at det er den søm, der tilføjer elegance såvel som definition til mode følelse af en kvinde. Moderigtigt dekoration af negle med tørrede blade, sjove figurer, perler, krystal sten, skinnende ting og for nylig den kølige kunstfærdige mønstre af søm bruge vand har været snak midt i de fleste kvinder. Nu mange måske undre, hvordan Bortset fra den almindelige søm kunst med geler, former, blade, akryl tilbehør dette vand ville skabe et design på neglen.

Det er virkelig sandt, fordi der er mange roser den effektive se denne marmorering med vand designs aftryk af ens negle. En kop lunkent vand sammen med din neglelak og bare en lille tand pik har været brug for fuld ting for den populære marmorering effekt når ens negle. Dette design engang imponeret på neglene kan også hærdet når de udsættes for UV-lys.

Andre alternative metoder til at forskønne din tå Nail kan være lidt blomster. Det er meget nemt at oprette dem. Bare tag en lille Nail Art pensel og dyppe den i gul farve. Nu tegne en lille blomst på din tå negl som i første omgang får en base farve pels. De små blomster kan være dekoreret med lidt Rhinen sten til at give et mere glødende effekt.

Så små grønne blade kunne være tegnet med en grøn farvet kunst pensel. Alternativt kan en hvid farvet lilje kan drages efterfulgt af nogle andre motiver. En gylden farvet base coat på tå neglen ville se meget smuk, når det senere prydet med marine-eller brude nail art designs.

Enhver enkle design eller ekstra tilsat kunst arbejde må kun udføres, når tå søm er vasket godt med varmt vand. Det ville være bedre, hvis tånegle også er skåret, fordi det giver neglene et ekstra tiltalende udseende, når de krævede kunsten arbejdet er udført på den.

Tør og død hud på dine fødder måske ikke være et velkomment tegn for en god fod. Så ved hjælp af en eksfolierende børstet krat fødder og krat det godt, så fødderne altid vises nye.
Også vælge de rigtige farvede polish til din kunstværker er fornødent at udstille den rigtige Outlook. I tilfælde af at du ikke kan beslutte, hvad der kunne være den rigtige farve til dine fødder at gå sammen med den franske begrebet manicure. En lyserød med hvide ville passe til hver enkelt, og det vibes godt med alle årstider samt alle tøj.

En kunstnerisk sind er nødvendig for et kreativt arbejde på fødderne. Også en tiltalende fødder er et must at se sig selv dine kunstneriske nail art designs. Det er ikke svært at vedligeholdelse dine fødder og det er bestemt ikke rart at have en fod med grimme beskidte tå negle. Det er derfor klogt at tilføje en ekstra touch til tå negle ved at skabe kunstnerisk design, når det også. Er ikke din fod med sine tånegle så vigtig som din hånd?

Giv lige retfærdighed ved at gøre smukke designs for dem tå negle også!

No comments:

Post a Comment