Tuesday 24 January 2012

Gel Nails vs Falske negle-Hvilke er bedre for danske kvinder?


Alle kvinder, uanset hvor de trives, de ønsker at se smuk ud fra hovedet til tæerne. Det er ikke kun fælles med tyske kvinder, men for alle kvinder og en af de vigtigste områder er deres negle. Mange kvinder, herunder tyske kvinder bærer falske negle, så der dækning for deres svage, stumpet søm. Hvis der ikke vil have disse falske eller acryl negle findes i det kosmetiske marked, kan kvinders skønhed ikke bliver forbedret. De tyske kvinder er på den måde, taknemmelig mod disse akryl eller falske negle, fordi iført disse ovennævnte deres negle ville se deres negle smukke og også gøre deres negle forkælet.

I det tyske kosmetiske marked, ville man finde forskellige sorter af kunstige negle, men blandt disse de to vigtigste prominente valg er falske negle eller acryl negle og gel negle. Nu er millioner dollar spørgsmål, som er en blandt disse to er bedre for tyske kvinder. Lad os finde ud af det selv.

Acycliske Nails og tyske kvinder


De tyske kvinder er part dyr. De ønsker at gøre det sjovt hele tiden og nogle gange, når dressing op for de lejligheder, de kan finde deres negle knækket eller forkortet. I sådanne situationer disse acykliske eller Kunstige negle kommer til deres undsætning. De kan bære disse over deres faktiske negle og være lystig. Disse falske negle er meget let at lave. Ofte er disse foretages, når monomerer væske blandes med polymer pulver og pasta dermed skabt direkte anvendes over naturlige negle som en del af "falske negle". Disse tyske kvinder kan anvende disse pasta i deres hjem eller kan besøge en professionel tysk manicurist butik og gøre det fornødne.

Gel Nails


Selv om processen med at skabe pastaen forbliver den samme, den eneste forskel er, at gelen er ved at blive skabt ud fra denne pasta bruges over gel negle. Efter at gelen er anvendt i de negle som pr præference af disse tyske kvinder. I kosmetiske markeder, er der hovedsageligt to sorter af Gel negle til rådighed. Den ene er "UV-stråler gel negle" og den anden er "ikke-UV-stråler gel negle". I første omgang, er gelen påføres på neglene, efter det er udsat for UV-stråler. Det hjælper dine negle til kurve og binde sammen med dine naturlige negle. Mens der i anden instans, aktivering af gel begynder, når væsken er ved at blive børstet over dine negle. I de fleste tilfælde vedkommende konstateres, at tyske kvinder bruger mindre tid manicure deres gel negle der bruger ikke-UV-stråler gel negle format, som UV-stråler format.

Acycliske søm eller Gel Nail-som er den bedre


Hvis du er en tysk kvinde, der elsker at bære kunstige ting, så acycliske negle ville gøre underværker for din likings. Over at disse falske negle eller acycliske negle findes i rigeligt i det tyske kosmetiske markeder. De fleste negle professionelle foreslår at anvende disse falske negle over din aktuelle negle stedet for at bruge gel negle, da disse acycliske negle passer godt over de naturlige negle med lethed.

På den anden side foretrækker andre tyske kvinder disse Gele negle. Over acryl negle, fordi disse acryl negle bliver tykkere og ser falske gennem deres optrædener. På gel negle ser rolige naturlige og er så bløde og fleksible, at disse er klar til brug når det er påkrævet. Men det vigtigste er at du skal anvende mange neglelakker over disse gel negle, så for at holde dine negle glød.

Så, endelig, om du bruger akryl negle eller gele negle, eller holde dine negle langvarig eller naturligt, afhænger af din egen personlige præference. Begge har deres eget sæt af fordele og ulemper, så det ville hellere hensigtsmæssigt at finde en tysk manicurist er hvem vil guide dig gennem en professionel rutine for at holde dine negle sikrere for en længere varighed af tid. Hvis det ikke stadig arbejder for dig da, kan du se at blive hooked på dette online dansk website kaldet nail4you.dk og indsamle de relevante informationer.

No comments:

Post a Comment